Flashback: fyra bilder från 22 mars

Idag är det 22 mars och jag tänkte vi skulle gå tillbaka och se vad som har hänt i mitt liv sedan bloggen startade den här dagen.

År 2012, nästan i bloggens begynnelse, lade jag upp den här bilden från en plåtning jag hade gjort med en fotograf.

pinupgirljohanna

Jag fick en liten nakenchock idag, men då kändes det helrätt.

Det var strax innan jag visste att jag var gravid och strax efter att min mormor hade gått bort. Där, i min mage, låg ett litet liv. Som jag sedan skulle förlora. Det visste jag inte då.

pregnanttattoo

Året efter, år 2013, så var jag gravid igen i nionde månaden och lade upp den här bilden. Som jag längtade efter den där lilla boxaren i magen.

skolflicka-700x846

År 2014 hade jag varit föräldraledig med Leo i ett helt år. Jag hade skrivit på papperna för mitt nuvarande jobb som Content manager för Semper och bara längtade efter att få berätta.

peterpanshirt1

Och idag, fyra år senare, så är jag där jag vill vara. Med det inte sagt att jag kanske avslöjar något nytt om ett år, vem vet? Ofta märker man saker med tiden också, det är svårt att lyfta blicken när man är mitt uppe i någonting. Men det är ju det som är livet.

Är det någon av er finare läsare där ute som har hängt med ända från början? Skriv i såna fall! Det skulle vara så kul att höra.

Translation: A flashback on the blog of the 22nd of march, pictures from 2012 to 2015. 

5 reaktion på “Flashback: fyra bilder från 22 mars

 1. BabyPeaches

  Jag sitter och tänker på hur mycket 4 bilder kan representera/berätta/sammafatta. Helt galet.

  Och så du är så vacker att jag blir helt ställd!

  Svara
 2. Lovlilett

  Måste bara fråga hur du tänker kring stil och kläder på jobbet? Jag har tidigare jobbat på kontor, och tar nu snart min masterexamen i kommunikation. Jag har lite svårt till att förhålla mig till hur jag ska/om jag ska separera privat stil och jobbstil hårt. Beror ju kanske på vilken typ av arbetsplats en hamnar på men det känns som att en förväntas ha en viss typ av stil som inom den typen av yrken, som kanske inte alltid rimmar så väl med den retrostil som jag eftersträvar. Svårt att uttrycka mig lite men jag hoppas att du förstår hur jag menar. Kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>