Q&A Part 1 – tatueringar och favoritgodis

Här kommer första delen av svaren på era frågor. Om ni undrar något mer så är det bara att skriva en kommentar, jag försöker svara på allt.

Hur många tatueringar har du förresten? Kan du inte visa den/dem i ett inlägg?

Jag har två tatueringar, en på armen (men den har ni ju sett) och en större som går från revbenen till mitten av låret. Den tatueringen är lite svår att visa, men här får du se en liten bit! Jag gissar också att bättre bild på den större tatueringen kommer i sommar när det är badtider och bikinidags.

tattoosidepieceroses

Var är du född?

Jag är född i Skåne, på Helsingborgs lasarett. År 1984 på exakt den dagen jag var beräknad att komma. Jepp. Punktligheten är medfödd. Jag är en tvättäkta tidspessimist som får ångest av tanken på att vara sen. Jag stressar hellre ihjäl mig för att vara i tid till den gräns att jag alltid är för tidig och måste vänta på alla i 10 minuter. Under den tiden får jag dessutom tre SMS med texten ”Jag blir 10 minuter sen” och inser att jag måste, måste, måste lära mig att vara sen lite ibland. Det löftet håller till nästa gång när jag tror att jag ska bli sen och stagedive:ar genom ett folkhav, springer på promenadstråken och kommer fram till läkaren högröd i ansiktet – men i tid…för att sedan sitta i väntrummet och stirra på mobilen i en halvtimme för att läkaren är sen.

Vilket är ditt favoritgodis?

Rött godis och choklad. Bästa kombon. Någon godisbit med saltlakrits på, gärna hallonlakritsdödskallar, men jag gillar absolut inte sötlakrits.

Om du måste välja, prickigt, randigt eller blommigt?

Åh vad svårt! Jag har ju (enligt mig) världens finaste randiga klänning, men när det gäller vad jag verkligen gillar bäst…så blir det nog prickigt i alla fall! Men direkt när jag skriver det så ångrar jag mig och vill säga blommigt. Jaha. Sjukt svårt.

retrolovergrancanaria

Dina fina köksstolar, var har du köpt dom någonstans?

De har jag fått av min generösa morbror och målat själv. De är gamla som gatan, Kristofer har redan försökt slänga ut dem tre gånger (över min döda kropp har jag väst varje gång) och jag tokälskar dem.

pastellköksbordrosa

Har du någon stilförebild? 

Jag inspireras alltid av hur kvinnorna klädde sig på 50-talet, men jag vill gärna bryta av det alltför söta med något lite hårdare. Bara fluffigt rosa är inte min melodi. En bandana till och ett gäng tatueringar gärna! Gwen Stefani är något av en mer modern stilförebild om jag måste säga någon. Vissa av hennes outfits är helt galna, men hon är så orädd i sitt stiluttryck. Den perfekta blandningen av surt, sött och salt.

Translation: Q&A about my tattoos, my style icon and other things. Click on the translate button in the menu for a full translation! 

En reaktion på “Q&A Part 1 – tatueringar och favoritgodis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>