Vinnare av retroporslinet

superlivingamandafrukost

Nu har House of Hedda valt en vinnare av det fina Superliving-porslinet.

Stort grattis till Paola som skrev följande kommentar: ”Jag skulle välja två skålar Amanda (mindre, tomat), eftersom jag bara älskar färgkombinationen och mönstret, och det dessutom matchar mitt favoritgodis! I den ena ska jag ha hallonbåtar och i den andra saltlakrits. Godiset kommer garanterat bli äääännu godare ;)

Vinnaren har en vecka på sig att kontakta mig innan porslinet går vidare till en annan person som tävlade. Ni som inte vann den här gången vet väl att ni kan vinna en poster just nu på min blogg också? Ett litet lördagstips!

En reaktion på “Vinnare av retroporslinet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>