Red floral retro skirt

retroloverredskirt

En helt vanlig jobboutfit från en helt vanlig dag! Blusen fyndade jag häromveckan på Myrorna och kjolen är inköpt i Paris. Den har en klar fördel, vilket är att den är figursydd över höfterna, aka inga konstiga intag som gör att det ser ut som att man har en puffmage (eller i mitt fall, lite mer puffmage än jag har).

En stor nackdel med kjolen är – just det – att den är figursydd över höfterna, vilket gör att när jag äter mat (vilket jag älskar att göra) så måste jag smyga upp några knappar. Den sitter alltså HELT PERFEKT på morgonen och alldeles för hårt klockan tre på jobbet.

retroloverskirt

Därför har jag den inte så ofta. Speciellt inte den där gången i månaden när man har lite ondare mage än vanligt, till exempel. Jag borde ju flytta ut knapparna någon millimeter (okej, snarare några centimeter), men då blir ju kjolen asymmetrisk och sånt stör jag ihjäl mig på.

retroskirtblouse

Alltså bärs den på dagar när magen ligger plattare, när jag inte ska äta påskmiddag och när jag är så långt från mens som en bara kan komma!

Ps. Jag är inte så deppig som bilden visar, jag ville faktiskt se drömmig ut. Men när jag försöker se drömmig ut så är risken att jag mest ser ”svår” och deppig ut väldigt överhängande, hehe.

Ps igen! IMORGON ÅKER JAG TILL MALTA! Tjohoooo!

4 reaktion på “Red floral retro skirt

 1. Camilla Jonsson

  Vilken snygg kjol! Synd att den inte hade resår eller nåt liknande om du måste knäppa upp den.

  Svar angående kakaosalvan:
  Vet tyvärr inte om den är ekologisk. Den innehåller oljor och smörer av kakao, ringblomma, jojoba, gurkört, nattljus, avakado, sesam och bivax, zink, e-vitamin och örter. Står ingenting vilka örter eller om det är ekologiskt eller inte. Du kan läsa mer om den här på märkets hemsida: http://www.cocoafresh.se/products/101_kakaosalva/_naturell.html

  Hoppas det var till någon hjälp!

  Svara
 2. Johanna

  Din röda träsandaletter är ju sååå snygga. Hoppas ni haft en bra påskhelg – det har vi, dock en väldigt otraditionell sådan då ingen påskmat (vad det nu är?) ätits övht & vi har bara varit hemma hela familjen, bara vi 3 utan massa släkt & vänner.
  Vi har fått grymt mycket gjort på våra projekt & nu ser vi fram emot vardagen igen med jobb & förskola.

  Svara
  1. Retrolover-Johanna Inläggsförfattare

   Åh vad fin påsk du verkar ha haft ändå, att vara med familjen är ju det bästa! Leo passade på att fylla två år så vi firade honom lite grann. Kram!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>