Små detaljer

rådjursfigurin

De är de små detaljerna i mitt hem som jag är mest nöjd med. Som en bambi figurin, mitt allra finaste retroporslin, en mini-triett från 50-talet och stringhyllan med rosa gavlar.

retroloverköksbord

Och köket, i allmänhet. För att det är så fint ljus och för att jag äntligen, efter 2 års letande, hittade rätt köksbord. Nu letar jag bara efter en liten bricka i teak att ha kryddor på, för att ta ner det vita bara en gnutta. För mycket av det goda, ni vet.

7 reaktion på “Små detaljer

  1. Retrolover-Johanna Inläggsförfattare

   Åh tack Johanna! Ja det var en evighetsjakt på loppisar, så slutade det ändå med att det blev ett nyproducerat. Men jag tänker mig att det kommer att hålla länge det med :) Brickan jag letar efter är avlång och passar perfekt att ställa ett gäng kryddor på. Men så vet man aldrig vad det blir i slutändan ändå, uppenbarligen ;)

   Svara
   1. Johanna

    Ibland måste man frångå sina principer & tänka out side the box & vips så faller bitarna på plats. Då ska jag hålla korpgluggarna öppna , ska på loppis på lördag nämligen, ska hämta upp värsta fyndet. Vad det är avslöjar jag på lördag eftermiddag i min blogg.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>