Rykten om Vintagebloppisen

bloppis_1615

Det går ju såna spännande rykten om Vintagebloppisen på söndag. Jag tänkte jag skulle nämna några få:

- Det kommer en tjej som har ett helt lager av vintage (ryktas det om) som kommer sälja vintageklänningar för 200:- styck. Fyndchansen är alltså enorm!!!

-Det blir tydligen kändistätt på söndag. Säger inte mer ifall det ryktet inte stämmer.

-En grej som inte direkt är något rykte – men bra att veta – är att alla tar med sig sina finaste godbitar som de inte längre använder för att sälja. Och jag tar även med ett gäng barnkläder som jag HOPPAS FÖR GUDS SKULL att ingen vill köpa. KÖP INTE, LOVA SNÄLLA :’)))

Det var allt från ryktesfronten. Sedan vill jag bara påminna er som vill gå vintagefrisyrkurs med Sarah/Retroella att ni måste boka redan nu! Och det är väl klart ni vill lära er mer om hur man gör snygga håruppsättningar, pincurls m.m.? Läs mer på Vintagebloppisens hemsida.

Hoppas vi ses på söndag!!!

Bild från förra Vintagebloppisen lånad av Isabelle vars blogg ni bör följa omedelbums.

En reaktion på “Rykten om Vintagebloppisen

  1. Johanna

    Tänk om man hade möjlighet att åka ner nån gång för att gå på detta evenemang. Finns på tok för få helger fram över för att hinna med att göra allt jag vill hinna med innan sommaren är slut.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>