Veckans lista

retroloverfamiljbarn

Veckans asgarv

När Kristofer gick iväg för att leta efter sina glasögon och jag såg att han hade på sig dem hela tiden. Det kändes ungefär som att julafton kom tidigt i år. Jag fick det stora nöjet att skratta ut honom så länge att tårarna rann medan jag frustade saker som ”nu börjar det gå utför” och ”morfar Kristofer letar efter sina glajjor, episod 1″. Ja, det kan tyckas som att jag är väldigt barnslig när man läser detta. Och det är en korrekt observation.

Veckans gos

När Leos bästis pussade på honom när de sågs på förskolan. Dagen avslutades med att de båda blev tillfrågade om de inte ville gå ut på gården och leka av sig lite själva…eftersom de röjde så mycket inomhus att alla andra på förskolan blev helt slut. Det ville de gärna. På kvällen när jag nattade Leo frågade jag om han hade varit förskolans värsting idag.

”Ja” svarade Leo sömnigt. ”Jag är bäst”.

”Ja, det är du”, svarade jag och kände bara <3 <3 <3

vabbaleo

Veckans minus

Leo blev sjuk lagom till helgen och det gjorde att jag missade allt roligt inplanerat plus söndagens överraskningsfest. Det var K:s kusins fru så han åkte dit själv och firade medan jag och Leo gosade hemma.

Veckans plus

Jag började äntligen kolla på Making a Murderer – och majgot vad den är bra. The Jinx-bra. Har bara sett tre avsnitt hittills och eftersom jag är ganska sen på gröten är jag sååå nervös för spoilern. Får gå runt med peltors och ögonmask i ett par dagar framöver så jag hinner se klart, för att vara på den säkra sidan.

Veckans fråga

Gillar ni veckans lista? Alltså den är ett litet försök att släppa in er lite mer i vardagen utan att tråka ut er alltför mycket. Jag vill gärna vara lite mer personlig på bloggen i år än tidigare, hoppas ni gillar!

Imorgon kommer en liten graviduppdatering, för då går jag in i ny vecka.

3 reaktion på “Veckans lista

  1. Sandra

    Jag gillar definitivt veckans lista och ser mycket fram mot dagens graviduppdatering :) Men bäst av allt var ändå de första meningarna i det här inlägget. ÄLSKAR när man får vara med om sånna händelser, sätter verkligen guldkant på vardagen :D

    Svara
  2. Pingback: Trasigt teakskåp från Nordisk retro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>