Nu åker jag till värme, sol och vår

rhodosbarnresa

Nu åker jag och min lilla familj till värme, sol och vår. Vi ska ju på charter till Teneriffa! Tänker alltså lata mig så mycket att jag skäms, och sedan lata mig lite till, i en hel vecka. All inclusive, Lollo & Bernie, uppvärmda barnpooler – allt samverkar till att göra Leo till en ännu gladare Leo och oss till ännu mer avslappnade föräldrar.

Att flyga med barn är dock aldrig kul. Det ska bli intressant att se hur den här resan blir med en (snart) 3-åring. Vi har ju rest mycket ihop och första gången vi flög var Leo bara 6 månader. Drömresan! Gången efter vid nästan 10 månader gick mindre bra och resan vid 14 månader går till historien som den absolut värsta för oss. Övertrött barn, försenat flyg, ingen mat, suckande medpassagerare, you name it. Det gick förstår bra ändå, men det visade ändå vikten av att planera flygresan bättre innan. Både dit- och hemresan.

Jag tror att det kommer gå superbra imorgon. Vi har laddat med pussel, klämmisar, nya appar till iPad:en och pixiböcker. Och beställt mat på planet, något vi alltid gör efter den där mardrömsresan.

Snart är vi på Teneriffa i sol och värme och vår och 100% lathet. Lyxliv!

rhodosresa

Bilder från senaste Rhodos-resan. Inser att jag inte kommer att se riktigt likadan ut i bikini den här gången, såhär i vecka 22…haha.

2 reaktion på “Nu åker jag till värme, sol och vår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>