Bloggundersökningen: Det här tyckte ni!

Puss vintageblogg

Alltså först och främst – tusen tack för alla fina svar på min bloggundersökning. Jag var sååå nervös över att ingen av er skulle vilja svara och så fick jag jättemånga svar. Långt fler än jag hade kunnat drömma ihop!

Man kan ju fortfarande svara på bloggundersökningen >HÄR< om man vill, men jag tänkte ändå försöka sammanfatta lite hur ni har svarat.

Ni är nästan bara kvinnor och de flesta av er är mellan 20-35 år. Hälften av er bor i en storstad och hälften av er bor i en mindre stad, mindre ort, i en by eller på landet.

Något som gjorde mig extra glad var att över hälften av er svarade att ni hade läst min blogg i flera år :’))) ALLTSÅ HUR GULLIGA ÄR NI?! Tack tack tack till alla er som läser, både nya och gamla läsare <3

På svaret om vad ni gillar mest med min blogg så svarade de flesta att ni gillade inläggen om kläder, mammaliv och inredning, i kombination med längre texter. Alltså typ så som det är just nu? Lät lite som det, det är nämligen ungefär den blandningen jag försöker hålla.

Det som överraskade mig var att det var så många av er som ville ha ännu mer barn i bloggen! Mer graviditet, mer mammaliv, mer vardagsbetraktelser. Jag har haft ett komplicerat förhållande till min blogg och barn, men börjar känna mig mer och mer bekväm i hur jag vill ha det. Så er önskan är min lag!

På frågan vad ni vill se mindre av i min blogg så svarade ni mindre smink och mindre frisyrer. Jag brukar inte posta ett sånt inlägg mer än högst en gång i månaden, men ni kanske tycker att det är för mycket utseende i bloggen ändå? Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det.

På sista frågan om ni föredrog retro eller vintage så svarade över 72% båda! YOU GO säger jag bara. Varför välja mellan två sjukt snygga saker? 

STORT TACK till er alla som svarade på bloggundersökningen! Kommentera gärna om ni har något ni vill tillägga som jag inte frågade om eller som ni inte håller med om här ovan. Ni är bäst! Puss på er allihop.

2 reaktion på “Bloggundersökningen: Det här tyckte ni!

  1. Linda Wennström

    Din blogg är den enda jag verkligen följer! Älskar alla fina bilder och älskar att du är så klok. Att få följa en del av din resa genom livet är väldigt intressant, du resonerar så fint om allt. Kanske är jag dock inte helt objektiv eftersom jag känner dig litegrann! Men önskar att det gick att ”gilla” dina inlägg, för jag är så dålig på att kommentera. Puss på dig Johanna, jag längtar till ditt nästa inlägg!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>