Pigall från Marabou

Det kom ett bud med Pigall från Marabou!

DSC_0433

Ja. Ett bud med choklad. Alltså förstår ni lyxen? JAG ÄLSKAR CHOKLAD. Skröt om detta bud för alla jag kände i flera dagar. Så himla glad!

DSC_0497

Och dessutom kom chokladen i finaste plåtburken. Kunde inte se mig mätt på den.

Pigall har verkligen en av Marabous snyggaste förpackningar. Franskinspirerad, 57 år gammal (där kan vi snacka retro!) och elegant som få. Jag vet att den här chokladbiten har många fans där ute, men jag hade faktiskt aldrig testat själv.

Betyget då? Toppbetyg, frasig choklad med en hint av hasselnöt som rullade fint på tungspetsen. ”Vispad hasselnötstryffel med ett täcke av mjölkchoklad”, skriver Marabou på sin hemsida. Visst låter det gott? Det var det också.

DSC_0511

Chokladen är förstås slut sedan länge sen men plåtburken står numera i stringhyllan.

DSC_0515
Tack Marabou!

4 reaktion på “Pigall från Marabou

 1. Johanna

  En av mina nya favoriter är Marabous choklad med salta mandlar *mums* och en mega favorit är Japp hasselnöt, den är lätt beroende framkallande kan jag lova. Burken var verkligen super snygg, förstår att du gillar den & den står väldigt snyggt i hyllan.

  Svara
  1. Retrolover-Johanna Inläggsförfattare

   Åh Marabou med salta mandlar! Låter ju som en klar succé. Måste testas så fort jag får chansen. Tack fina du!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>