Där jag bara drömt om att få bli kvar

retroloverfamiljbarn

retrolover vintage bedroom

retroloverbarnrum

tvåarmadlampa40-tal

retroskylt

Jag nyper mig i armen. Det finns så mycket att berätta, men för lite utrymme. Jag har tappat bort mitt ord. Snart ska jag berätta allt, men först vill jag fira, fylla lungorna och sväva iväg lite. Vara glad länge, länge, länge.

Jag har haft svårt att skriva här på sistone. Det är pirret som har varit utmaningen. Att inte låta det lysa igenom allt för mycket. Inte hänge sig för starkt. Fast jag alltid gör det ändå, även om det inte är riktigt klokt och bra. Nätterna har varit långa och fyllda av Pinterest-sökningar, moodboards och drömmar.

Och så idag. Ett kontrakt i fyra ex påskrivet fyra gånger. En stämpel på att det blir av. Det blir verkligen av.

Vi har blivit med lägenhet!

9 reaktion på “Där jag bara drömt om att få bli kvar

  1. Pingback: En lista om tid | Retrolover | Retroblogg om vintage och livet

  2. Sandra

    Åh, vilken rolig nyhet! Stort grattis till er :D Och vad avis jag är nu när ni har bästa tiden av drömmar och planering framför er. Vill också flytta ;)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>