En lista om tid

Tack för alla gratulationer angående lägenheten, när är ju bara så fina allihop <3 Det händer så mycket, så mycket just nu. Vi försöker bland annat att lägga ut vår lya till försäljning så snart som möjligt. Därför är tiden knapp för bloggen just nu, men jag lovar att återkomma med lite fler inlägg snart och berätta mer om vårt nya hem.

klocka

Vad är ditt förhållande till tid?
Jag är obotlig tidspessimist. Alltid lite stressad över att eventuellt komma för sent, vilket ofta leder till att jag är supertidig. Men jag övar på att komma för sent då och då, något min tidsoptimist till sambo mer än gärna hjälper till med… ;)

Vilken tid på dygnet gillar du bäst?
Förmiddag om jag är ledig, annars gillar jag 19.30 bäst. Då har Leo somnat och man är förhoppningsvis pigg nog att njuta av lite egentid.

Vilken är det bästa veckodagen?
Fredag såklart. Den känns given för alla. Det är något speciellt med fredagar, något som luktar förväntan och kliar i fingrarna. 

När går tiden som snabbast?
När man tittar på ens barn och bara ”VAD HÄNDE?!” Helt plötsligt har han blivit en människa som kan säga komplicerade meningar, tycka saker och hjälpa till. Det är helt sjukt också hur mycket man kan tycka om en 3-åring. Det känns som att jag tycker ännu mer om honom för varje dag som går. 

När går tiden som långsammast?
När vi redan är sena och hamnar i bilköer. GAH. Mitt absolut värsta. 

Hur lång tid tar det för dig att sminka dig?
Allt från fem minuter (på morgonen) till tjugo minuter inför en fest. Jag har aldrig tålamodet att stå och separera ögonfransarna med någon speciell borste. Max att jag målar om min eyeliner om den blir skev. 

Vilken tidsepok skulle du vilja leva i bortsett denna?
Femtiotalet. Fast då skulle jag vilja att femtiotalet var jämställt såklart, jag vill inte vara hemmafru utan möjlighet till ett roligt jobb, thank you very much. Men tänk er modet, bilarna, maten, inredningen! Så fint alltihop.

vintagefrisyrer

Äter du fort eller sakta?
Sakta. Alla får vänta på mig jämt. Sorry.

Vad gillar du mest att lägga ner tid på?
Att skriva, planera, jobba i roliga projekt, planera fest/middagar, träna. 

Vad gillar du minst att lägga tid på?
Städa, rensa avloppen, slänga gammal mat, byta blöjor. Vad gäller den sista så är Leo nääästan blöjfri nu – men så börjar vi om med bebis igen i sommar :))) 

När brukar du går upp och lägga dig på vardagar?
Jag somnar tidigt, kanske tio-elva, och vaknar sex-halv sju när Leo väcker mig. Jag kör nästan alla morgnar som ni vet. I gengäld så får jag sova hela nätterna om det är något plus ha en sovmorgon på helgen. 

Ditt längsta förhållande?
Snart fem år. 

Vad är den längsta perioden du varit singel?
Kanske två år?

Vad skulle du gärna haft mer tid till?
Laga mat. Jag vill gärna bli bättre på att laga mat, men jag är en sån nybörjare att allt går superlångsamt. Då är det lätt att hamna i halvfabrikats-träsket även om jag vet att om jag lägger in tiden så smakar det också godare.

Vad gjorde du för tre timmar sedan?
Sov! 

Vad gör du om tre timmar?
Träffa stylist angående lägenheten. 

Var ser du dig själv om tio år?
Som en tonårsmorsa. Jag har ett jobb jag tycker är roligt. Kanske är jag egen, vem vet? Vi bor kvar i Hammarbyhöjden och jag och Kristofer har lyckats hålla ihop trots tuffa småbarnsår. Vi har åkt på roliga resor med barnen. Jag har såklart körkort och har lärt mig att göra egen pasta på durumvete och ägg. Kort sagt: jag lever Svensson-livet och älskar’t.

En reaktion på “En lista om tid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>