Veckans favoriter #2: bruchetta, boklådor och rödhåriga pinuppor

Ni var några som gillade veckans favoriter #1 så jag provar att göra en tvåa! Och om någon undrar varför jag inte har skrivit en veckans favoriter på flera…veckor…så skyller jag på att ni inte tjatat tillräckligt om detta fantastiska och oerhört unika bloggkoncept. Så! Nu vet ni :)

26539965064_c3fe51c70e_h 26871510610_03e68c6528_b

 

Elsas recept på bruchetta med buffelmozzarella, tomat, vitlök, citron, olivolja och basilika gav mig oanade cravings. Måste testa detta i veckan. Inklusive efterrätten jordgubbar såklart. Varför har jag inte tänkt på det innan? Jag har ju järnbrist, perfekta ursäkten att få smälla i mig ett ton jordgubbar ju!

diykidsbookbin

Veckans snyggaste DIY är denna boklåda som susade förbi på Pinterest häromdagen. Pysslet bygger såklart på att man hittar snygga ben på en trasig möbel som det känns okej att slakta. Jag tänkte även att man kanske kan göra en blomlåda istället för en boklåda? Tokälskar ju Ferm livings blomlådor, men älskar inte priset riktigt lika mycket…

skriv-battre-bloggtexter

Louise som driver bloggen Lugn och fin har skrivit ett superbra inlägg om hur man blir bättre på att skriva bloggtexter. Jag tänker att tipsen kan gälla för vem som helst som vill slipa sina texter. In och läs!

Melanie-Douglas-371-copy

Miss Victory Violet har färgat håret rött. Kolla ba. *hjärtemojiögon*

unicef_kenya_v1a1632-700x710

Veckans viktigaste inlägg är UnderbaraClaras Ingen ska behöva ge sitt liv för att skapa liv. Hejhej Vardag tipsar också på samma tema om att skänka en förlossning för 150 kronor till kvinnor i Kongo. På söndag är det mors dag. Du som är mamma kan kanske önska dig ett sådant paket, eller om du har en mamma så kanske du kan köpa det i present istället? Det tänker jag göra.

2 reaktion på “Veckans favoriter #2: bruchetta, boklådor och rödhåriga pinuppor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>