Vem bor här?

rosa kök

Alltså ingen har väl missat den fantastiska SVT-serien Vem bor här? Jag sitter helt fastklistrad en gång i veckan och för anteckningar. ”X känns inte som en småbarnspappa!” ”Y är lite för traditionell för att bo i knasiga huset.” ”Z gillar inte böcker”.

Det mesta är förstås baserat på fördomar och gissningar, men finns det något roligare än att ha fel om sånt? Ja, fast det är himla kul att ha rätt också. Sist fick jag faktiskt alla rätt, det har hänt mig två gånger. (Gången innan hade jag ALLA FEL…men den omgången glömmer vi tycker jag).

Hur som helst, poängen med detta var att tipsa om första avsnittet! Där är det nämligen ett visst pastelligt kök som syns. Jag har skrivit om det ungefär fyrtioelva gånger förut. Mitt absoluta favoritkök här i världen.

Det bästa av allt är att jag såg på personens Instagram att de ska måla om köket! Ja egentligen är det väl bu, men förstår ni vad det betyder?

Det betyder att jag kan härma rakt av men ändå vara ensam om att ha ett rosa kök med bistrokakel. Win!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>