30 tankar just nu

bandanafrisyr1

1. När jag tog det där testet på Facebook om var jag skulle bo någonstans om 20 år och testet blev helt blankt – var det en felkonstruktion eller kommer jag att vara död inom 20 år?

2. Jag borde verkligen tvätta håret. Alltså verkligen.

3. Undrar om det finns parallella världar där ute, en där jag sitter och funderar över precis samma saker som jag funderar över just nu. Men där jag har långa, smala fingrar istället för tjocka gravidkorvar som gör ont när jag skriver på tangenterna.

4. Hoppas att bebisen slutar vända sig till säte någon gång. Jag är ju ändå i vecka 35 nu. Det kan väl inte finnas hur mycket plats som helst där inne?

5. Tänk om bebis vänder sig till säte permanent och jag måste göra vändningsförsök som misslyckas och så måste jag göra kejsarsnitt! Jag vill så gärna föda vaginalt. Tycker det är superläskigt med operationer.

6. Alla har sagt att jag ska hålla mig lugn för att bebis inte ska komma för tidigt, men jag vet ju att bebis kommer 40+6. Det har jag vetat länge.

7. Tur att jag har en säng att måla som jag kan sysselsätta mig med. Nu är det ju öken att gå hemma när monsunregnet har kommit till Stockholm.

8. Tänk att jag missade NOFX. Det hade varit något att se en nykter Fat Mike stå på Grönans scen.

9. Men det regnade åtminstone. Så jag slapp stå ute och frysa. Och så åt jag lösgodis hemma i soffan. Alltid något. Och så kom Kristofer hem och hade filmat massor för att jag skulle få se även fast jag inte orkade vara där <3

10. Undrar om jag någonsin blir klar med att måla den där växasängen. Jag trodde nog att det skulle gå på en dag, men jag har inte ens grundmålat den och då har jag ändå gjort det jag orkar.

11. Tänk vad olika jag och K är när det kommer till att köpa saker i andra hand. Han vill bara köpa nytt hela tiden. ”Då vet man att det inte är trasigt och att det inte är några repor”. Trasigt går oftast att laga och repor är ju bara charmigt?!

12. Fast det är så himla häftigt att vi båda gjorde Jonkmans test ur boken ”Introvert” och fick ”Ambivert”. Men ambivert kanske är det mest vanliga? Det känns som att det vore rimligt att de flesta är varken extro- eller introverta, utan någonstans mitt emellan? Eller?

vintageblogg

13. Jag gjorde också det här personlighetstestet och blev ENFJ. Men eftersom jag är ambivert så kunde jag lika gärna ha blivit INFJ.

14. Jag var helt säker på att Kristofer var introvert. Bombsäker.

15. Hans mest introverta drag är förmågan att sysselsätta sig med något monotont i timmar. Han är som en draghäst som fortsätter gå i uppförsbacke, glömmer att han är hungrig och kan inte prata om något annat än uppgiften han håller på med. Jag kallar honom alltid för Sheldon när han hamnar i det läget.

16. Jag tröttnar efter en kvart. Det enda sättet för mig att göra monotona uppgifter på är att lyssna på podd samtidigt.

17. Min favorit just nu är Kom in-podden. Om inredning.

18. Just nu är jag helt besatt av inredning. Det är i stort sätt det enda jag kan tänka på. Hur vi ska inreda vårt nya hem.

19. Tanken på att inreda ett riktigt barnrum har fått mig att scrolla Pinterest och Instagram i dagar.

20. Jag har till och med funderat på att byta inriktning på bloggen till att bara handla om barnrum.

21. Men jag insåg att jag säkert kommer tröttna så snart barnrummet är inrett. Så jag struntade i den impulsen.

22. Tur att jag åtminstone kan reflektera lite över mina beslut emellanåt. För det mesta kör jag ju bara på.

23. Typiskt extrovert drag. Testa först och utvärdera sen. Har fått öva på att tänka igenom saker både en och tre gånger innan jag gör dem.

24. Mitt mest introverta drag då? Jag tycker att det är superkul att vara på fest. Jag kan umgås och stå på ett dansgolv i timmar. Men efteråt måste jag vara ensam i minst lika många timmar för att ladda batterierna igen.

25. Som när jag var på konferensvecka i Spanien och hade superkul. Men på onsdagen när alla andra hängde vid poolen fick jag gå och lägga mig själv på hotellrummet. Där låg jag och vilade i tre timmar. Jag sov inte, jag stirrade bara upp i taket helt apatiskt medan klockan gick. Märklig grej. Jag behövde göra det för att orka vara social sen på kvällen. Efteråt så kände jag mig normal igen.

collectifcherryblouse

26. Vad det nu innebär att vara normal.

27. Hjälp vad stökigt det är här hemma. Jag borde verkligen tvätta bebiskläderna som ligger spridda över hela soffan. De luktar instängd plast.

28. Eftersom bebisen föds mitt i sommaren och Leo föddes på våren så har vi ett säsongsproblem. Alla bodys i storlek 62 har kort ärm. Plus att alla byxor i storlek 50/56 är spårlöst försvunna. Måste alltså köpa lite bebiskläder.

29. Vilket känns tråkigt. Nej jag ba skoja! Det känns hur mysigt som helst. Köpa långärmade minibodys med söta tryck. Skyhög mysfaktor.

30. Apropå mysfaktor – undrar om jag hinner ta en powernap innan vi ska köpa lackfärg till sängen? Hurra, jag hinner! Hejrå.

Lista inspirerad av Lovisa/Polichinelle.

2 reaktion på “30 tankar just nu

    1. Retrolover-Johanna Inläggsförfattare

      Tack fina du! Den är från Collectif, men det var ett par år sedan. Tipsar om att kolla liknande retrobutiker, körsbärstryck brukar finnas lite överallt.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>