Nervositeten når oanade höjder

retrolover kök

Så ligger vår lägenhet ute på Hemnet. Och den är vit och krispig på sätt som jag aldrig har sett den. Städad och rensad med hjälp av snälla far- och morföräldrar. Nyinköpta blommor överallt och jag har redan hunnit döda två av kryddväxterna i köksfönstret.

retrolover sovrum

I sovrummet blev det aldrig riktigt klart vad jag skulle ha över sängen. Jag hoppas att det blir klart snabbare nästa gång. Att jag har lärt mig mer om mig själv och om vad jag tycker om så det inte blir så mycket spika upp och plocka ner.

retrolover balkong

På balkongen lades det aldrig någon trall. Men i nästa lägenhet, där ska det läggas trall. Och odlas och inredas så det står härliga till. Det lovar jag mig själv här och nu.

retrolover badrum

Vi slits mellan att känna oss färdiga här och att sakna lägenheten i förväg. Rummet vi kommer sakna mest är nog vårt badrum. Golvvärmen, materialvalen och känslan av vårt. Det var vi som renoverade det från början, vi gjorde budget och slet vårt hår för att välja allt.

barnrum klädkammare

Leo sa igår att det var ett lejon i garderoben. Vilken garderob? frågade jag. Den här som du bor i?

Ett litet barnrum i en garderob. Att han har bott i en klädkammare och sovit i samma spjälsäng i över två år. Så är livet som en trångbodd stockholmare. Nu har jag köpt en ny växa-säng på Blocket som jag ska måla till honom. Tänker att det är psykologiskt viktigt att han får en ny säng innan bebisen kommer så den inte tar hans spjälsäng ifrån honom.

retrolover vardagsrum

Och trots mååånga visningar på Hemnet inklusive förhandsvisning bokad så är jag nervös över att ingen ska vilja ha den. Eller att vi inte får det pris vi har tänkt oss. Att marknaden är så svajig att den slungar ner oss i ett svart hål av oro.

Eller så är det kanske klart redan på fredag? Vem vet inte jag trallala.

Ni håller tummarna väl? <3

2 reaktion på “Nervositeten når oanade höjder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>