Pastellhår

När jag var föräldraledig sist så hade jag ju pastellhår. Det gick superbra eftersom jag var blekt blondin ända upp i hårbotten. Det som gick mindre bra var att håret slets rätt mycket av att jag provade tre pastellnyanser på ett par månader samtidigt som jag ammade. Mitt stackars hår har fortfarande inte riktigt hämtat sig av sviterna från förra graviditeten, därav att jag tagit beslut att sluta färga det ett tag till det verkligen återhämtat sig.

Men jag verkar inte ha lärt mig någonting? Den här gången är jag nämligen precis lika sugen på pastellhår som då. Kolla bara! *hjärtögonemoji*

pastellhår

gråtthår

syrenlilahår

pastellhår

ljusgrönthår

tvåfärgathårpastellfärgahårrosa

 

Mitt hår skriker nej, men det är ju bara hår. Man kan ju klippa av det efteråt om det inte blir bra?  VILL HA PASTELLHÅR NUUU.

Alla bildernas källor kan ni hitta i min Pinterest-mapp Pastel hair.

4 reaktion på “Pastellhår

  1. L

    Do it! Det är ju bara hår ;-) har en bebis på 2,5 månad och var sååå trött på min tråkiga, praktiska ”mammafrisyr” med alldeles för mycket utväxt. Gjorde slag i saken och blekte och tonade i pastellrosa/lila och är så nöjd! Känns lite bättre med en fräsig frissa till hyfsat tråkiga, amningsvänliga (ofta nerkräkta) kläder :-P

    Svara
  2. Sandra

    Så himla snyggt! Är säker på att du skulle passa så ruskigt bra i vilken som helst av färgerna ovan. Och det där med att inte lära sig känns verkligen igen mvh personen som klipper lugg varje höst och ångrar sig direkt.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>