Sommarlistan

Här kommer en sommarlista!

retrolover polkadot dress
IMG_3105
IMG_1052 IMG_2811rhodosbarnresa
IMG_2868
Vad ska du göra i sommar?

Jag ska föda barn och flytta. Det är det som är bestämt, resten kommer nog att visa sig. Jag hoppas på fint väder, lagom varmt och massor av sol. Då brukar det mesta kännas toppen!

Ska du åka någonstans?

Vi kommer säkert att åka både en och tre gånger till Kristofers föräldrars fina landställe norr om Stockholm. Det enda som känns sorgligt är att vi nog inte kommer ner till Skåne i sommar där jag har mitt smultronställe på jorden. Men jag vågar helt enkelt inte resa så långt när bebis kan komma när som helst mellan nu och augusti.

Hur länge ska du vara ledig?

Jag är egentligen ”ledig” redan nu i och med att jag är sjukskriven för min graviditet (pga smärtsamma sammandragningar), så man kan väl säga att jag kommer vara ”ledig” till i januari allra minst?

Vad vill du verkligen hinna med?

Att rensa ut saker inför kommande flytt. Jag är, som många andra loppisfantaster, en hopplös hoarder. Det där med att jag ska köra en in-en ut (vilket jag lovar mig själv en gång per år) funkar aldrig i praktiken. Jag går nämligen ned med saker i källaren och glömmer sedan bort dem. Skulle kunna fylla en etta på söder med alla möbler och prylar där nere. I vår nya lägenhet vill jag börja om på ny kula och göra mig av med en massa saker.

Vad tror du egentligen att du kommer göra?

Vila. Vila, vila, vila. Det är nämligen vad jag orkar med under dagarna just nu. De ”bra” dagarna jag har så kan jag åtminstone ta mig till parken två minuter bort, men sen sitter jag bara där och tittar på när Leo röjer. Tack och lov för andra fina parkbesökare. ”Mamma får inte gunga mig, kan du gunga mig?” Ingen har sagt nej hittills <3

IMG_2020 IMG_2818 IMG_2920 IMG_3182

Vad ser du mest fram emot?

Bebis såklart, den är ju given! Längtat i månader och längtet blir inte mindre av att jag går hemma och räknar dagarna :)

Vad kan gå fel?

Massor, men det vill jag helst inte tänka på. Försöker att tänka positivt när det gäller bebis. Annars skulle jag nog bli knäpp. Min största rädsla är att föda i bilen för att jag blir nekad att komma in på SÖS. Men jag försöker tänka att kvinnor har fött hemma i alla tider och att det oftast går bra det med.

Vem kommer du vara mest med?

Med Leo och Kristofer.

Vad kommer du lägga mest pengar på?

Saker till nya lägenheten. Det finns liksom ingen hejd på hur mycket jag vill boa just nu.

Vad kommer du köpa inför sommaren?

Så lite som möjligt. Ja, förutom inredning till nya lyan då. Men kläder och sånt där tycker jag är supertrist att köpa sista veckorna innan förlossning. Som gravid känner jag mig fin till max vecka 28. Sen ger jag upp och inväntar slutet likt en vätskefylld ballong som strax ska smälla.

IMG_1050 IMG_2854 IMG_3162IMG_2844

IMG_2003

Kommer du bli brun?

Jag har lyxigt pigment så jag blir alltid brun så fort solen skiner. Men det beror på vädret såklart. Är det regnigt hela sommaren så är jag blekfis till hösten!

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?

TA DET LUGNT. Andas. Allt ordnar sig.

Vad kommer du äta?

Det som faller mig in! Och min gravidcraving: flingor med iskall mjölk. Hade samma craving med Leo för övrigt.

Vad kommer du dricka?

Kaffe, iskall saft och Sprite zero.

Vad kommer göra den här sommaren extra bra?

Att det är så mycket spännande som händer! Först bebis och sedan flytt. Den här sommaren kommer gå till historien som den mest händelserika.

retrograncanaria

pebbelbeachgrancanariakristofergrancanaria

Vad kommer du ha på dig?

Gravidtajts och de få plagg som passar övertill. När bebisen kommer så kommer jag ha samma kläder i några veckor till jag får plats i vanliga kläder igen. Men det blir nog inte förrän till hösten. Så man kan säga att gravidtajts blir sommarens mest använda plagg.

Hur kommer du att göra dig illa?

Något getingstick och skrapsår kommer jag nog att få.

Vad oroar du dig för?

Var jag ska föda i sommar och vår nuvarande lägenhet. Den ligger ute till försäljning just nu, sååå pirrigt.

Vad kommer bli extra speciellt i år?

Att få en sista sommar med Leo som ensamt barn. Jag tänker mycket på det, på tiden jag kan ge honom just nu och att han får all min uppmärksamhet. Det kommer bli stora förändringar i hans liv den här sommaren. Att både bli storebror och flytta nästan samtidigt. Jag har mycket tankar och funderingar på hur jag ska göra det så bra för honom som möjligt.

Hur kommer du minnas din sommar sen i september?

Som en händelserik sommar med massor av fantastiska upplevelser!

Listan är lånad av fina Elsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>