Ställ en fråga!

vintageklänning rutig

Nu är det snart midsommar och jag och Leo kommer att tillbringa helgen på landet medan pappa Kristofer jobbar på ambulansen. Eftersom jag inte har wifi där ute så tänkte jag passa på att ha en klassisk blogg-frågestund!

Är det något du undrar? Om lägenhetsflytt, bebis, relationer, hårfix, tatueringar, pysseltips, vintageklänningar, att jonglera 3-åring med heltidsjobb, matlagning, vad som helst? Ställ en fråga så svarar jag!

Antingen så kan du mejla mig på johanna@retrolover.se eller så går det bra att kommentera på inlägget. Så svarar jag senast måndag.

Glad midsommar i förskott allihop! :*

6 reaktion på “Ställ en fråga!

 1. Jenny

  Vill veta mer om nya lägenheten, hur du tänkt inreda och så! Och var ska barnen sova, ska bebisen sova själv från början eller samsover ni allihop?

  Svara
 2. L

  Hur tänker du om att exponera dina barn på internet? Jag är själv nybliven mamma och funderar en del på vad som är rätt och fel där, man vill ju visa upp sin fina, fantastiska unge för hela världen!

  Svara
 3. Annie - lättlagat vegokäk

  Kul! Älskar frågestunder :)

  Jag smäller av några:

  - Vad är er vanligaste vardagsmat?
  - Har du varit extra sugen på någon mat som gravid?
  - Vilka är dina favoritplatser runt om i Hammarbyhöjden?
  - Hur hanterar du jobbstress?
  - Vad är bäst och sämst med ditt jobb?

  Ok, nu får det nog räcka, mvh den evigt nyfikna :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>