Just nu

retroblogg

JUST NU.

Tänker på:
Min remiss till Specialmödravården angående igångsättning och hur stolt jag är över Leo för hans förskolelärare berättade att han inte slåss och är snäll mot de andra barnen <3

Tittar på:
Big Bang Theory. Har tittat så många gånger på How I Met Your Mother och försökt hitta en ersättare, men nu har jag verkligen bestämt mig. Det blir Big Bang Theory för hela slanten nu. Inget mer letande och testande. Jag älskar verkligen 20-minuters avsnitten som är helt perfekta för att bara äta lunch eller få skratta lite innan man åker till jobbet på morgonen.

Läser:
Shogun av James Clavell. Läser om den för har precis upptäckt att det är första boken i en serie som jag helt missat. Har alltså två helt nya böcker framför mig när den är klar.

Planerar:
Flytt och inredning av nya lägenheten.

Har på mig:
Gravidtajts och gravidtröja. Buuu vad tråkigt det är med kläder nu sista tiden när man bara är en stor vattenmelon som väntar på att spricka och flyta ut. Jag har vinkat hejdå till mina fotknölar nu också. Består till 90% av vätska och 10% bebis.

Lyssnar på:
Laleh ”Bara vara mig själv”. Bästa pepplåten 2016!

Äter:
Ska snart laga laxpasta till mig och Leo. Men när han inte såg på nyss så tryckte jag tre godisar. Det man inte vet mår man inte dåligt av osv :)

Vill ha:
En bra och säker förlossning helst innan BF. Våga vägra augustibarn som jag brukar säga ;)

Ser fram emot:
Att inte vara gravid längre och att flytta in i nya lägenheten. Att bli klar med målning av växasängen och att ha fredagsmys med Leo ikväll.

Ha en finfin fredag allihop!

Lista från Sandra såklart.

En reaktion på “Just nu

  1. Lovisa

    Åh, jag har aldrig riktigt fastnat för Big Bang Theory men kanske ska ge det en ärlig chans! Gillar också verkligen 20 minuters avsnitten, blir nästan stressad av att titta på något som är över 40!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>