En familj på fyra

image1

Det finns inga klyschor som kan förklara hur glad jag är att just han kom. Den där bebisen som föddes efter löjligt korta 2,5 timmes aktiva värkar. En liten (än så länge) namnlös krabat som bara känns helt självklar i vår familj. Så älskad och efterlängtad att det inte är klokt.

Det är en sån bergochdalbana att få barn. Ena dagen så går allt hur smidigt som helst. Man är oövervinnerlig, the boss of all bosses, Katla släng dig i väggen. Nästa så gråter man av trötthet och hormoner som lämnar kroppen, har djävulskt ont i de mjölkstinna brösten och känner sig helt misslyckad. Fail, kaputt, schlut som artist. Speciellt nu när jag har två att bry mig om. Den lilla behöver mig i allt och den stora får inget kvar. Jag är sämsta mamman på jorden och kommer skada mitt äldsta barn för livet. Galna tankar, men ack så verkliga klockan fem på morgonen efter ett par sömnlösa nätter.

Jag tror jag behöver lite tid till innan jag berättar allt, men jag ville ändå kika in och säga att bebisen är här och att vi alla mår bra. Och att snart, snart, snart är jag tillbaka igen.

Men först ska jag bebisgosa lite på repeat <3

10 reaktion på “En familj på fyra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>