Flytt och inredningsinspiration

oh.eight.oh.nine2

Flyttlasset går imorgon till vår nya lägenhet och jag är helt oförberedd. Kan ha något att göra med att vi har en kolikbebis och inte har hunnit packa så bra…eller alls… Som tur är har vi inte så långt till vårt nya hem, samma gata från nummer 43 till nummer 40. Allt är totalt kaos just nu – nyfödd bebis med kolik, 3-åring som behöver aktiveras, flyttlass och så börjar Kristofer plugga samma vecka. Varför göra det enkelt för sig?

oh.eight.oh.nine

När vi har kommit ur det här så ska jag skriva en överlevnadsguide i bloggform för alla kolikföräldrar (eller föräldrar till bebisar med mycket ont i magen). Men just nu tar vi bara en dag i taget och fortsätter att söka efter saker som hjälper bebismagen. Sedan i fredags har jag börjat att delamma och flaskmata. Dels för bebisens skull, vi märkte att när vi drygade ut tiden mellan mattillfällena så fick hans tarmar tid att vila. Men också för min skull, för att jag ska orka och få sova då och då. Det behövs verkligen när dygnets alla timmar består av skrik.

oh.eight.oh.nine3

Eftersom det här inte är mitt första barn så vet jag att det går över. Ingenting varar för evigt. Tänder, förkylningar, magsjukor, utvecklingssprång, inskolningar, trots/frigörelse, kolik – det går över. Om ett par månader så kommer det här att vara en kul historia om en galen period i tvåbarnskaoset.

Bilderna är från mitt nya favorikonto på Instagram: @oh.eight.oh.nine. Sån inspiration inför nya lägenheten att jag smäller av! Skandinaviskt, pastelligt och retro samtidigt. Perfekt kombo. Vad tycker ni? Fint va?

2 reaktion på “Flytt och inredningsinspiration

  1. Finurliga fröken

    Usch så jobbigt med kolik. Men som du säger, de går över. Min son hade också kolik och de var så jobbigt. Idag fyller han 10 år och jag kommer knappt ihåg hur de var när han var bebis. Kram och lycka till med flytten.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>