Inflyttad och tack & lov för trösklar

Nu har vi bott i vår nya lägenhet i över en vecka. Vi är så glada över att vara här, men precis som alltid så är det mycket mer att göra än man först tror. Jag tittar på målarfärgprover, drömmer om mysiga mattor och drar vagn med kolikbebis över trösklar. Tack och lov för trösklar. Det finns många såna här.

gravaggar2

Jag tänker mig kalla väggfärger. Även om experterna säger att beige är det nya gråa så tycker jag inte det. Jag vill ha grått utan varma, gula undertoner. En ljusare på väggarna i vardagsrummet och en mörkare i sovrummet.

gravaggar

I Leos rum vill jag ha fondtapet. Ni kanske kan gissa vilken?

gravaggar3

Bildkällor: 1, 2, 3.

3 reaktion på “Inflyttad och tack & lov för trösklar

 1. Martha

  Hej! Väntar barn själv och har ingen erfarenhet av kolik än, men läste ”Nära föräldrar” av Jorun Modén som förberedelse för ett tag sedan. Hon skriver om att bära i sjal, sova tillsammans och amma länge. Hur som helst kan det här med att jämt bära i sjal va en räddning för många kolikbarn enligt henne. Lite som att köra över trösklar, fast en större del av dygnet. Hade tydligen både nåt med anknytning och närhet/trygghet att göra, samt rörelser och funktion i magen. Jag har ju inte haft möjlighet att prova själv, men ville ändå tipsa (tyckte boken va både logisk och lättläst så den är ett tips i sig också). Håller tummarna för att det blir bättre snart och inte är typ, reflux eller nåt annat jobbigt <3 heja er!!

  Svara
  1. Retrolover-Johanna Inläggsförfattare

   Tack för tips! Tyvärr avskyr han bärsele/sjal så det är axeln som gäller. Med vänlig hälsning, hon med axelknutar for life :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>