Fransk pastellig inredning när den är som bäst

inside-closet-lisa-gachet-make-my-lemonade-0712-2

Hej och tittut fina läsare!

Jag är ledsen att jag inte har bloggat på ett tag. För att vara helt ärlig så tog Lukas kolik 100% av mig. Jag håller fortfarande på att, så sakteliga, hitta tillbaka till mig själv. Ibland önskar jag att jag var en av de där som bloggade under tiden – gnällde av mig om ni så vill – men jag vill ju att den här platsen ska vara precis tvärtom. Ett ställe där ni kan bli inspirerade, hämta kraft och se på vackra saker. Alltså höll jag de mörkare delarna borta från bloggen och den tuffa historien får berättas i efterhand istället. När jag har fått lite perspektiv.

inside-closet-lisa-gachet-make-my-lemonade-0706-2

Jag ville bara säga att jag fortfarande finns kvar här och kommer att uppdatera snart igen. Till dess får ni se detta härliga vitaminpiller från Make my lemonade. Vilket underbart franskt hem, eller hur? Jag vill flytta in direkt.

inside-closet-lisa-gachet-make-my-lemonade-0716-2

Är också så oerhört trött på allt svart-vitt-grått-brunt. Alla välstajlade hem med samma saker överallt. Så jag söker inspiration från andra ställen, för att få min färgglada vitamininjektion. Jag hoppas att ni gillar! Tipstack till Elsa.

inside-closet-lisa-gachet-make-my-lemonade-0740-2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>