Bra saker

retroloverblog

Jag är dålig på att uppdatera det här stället just nu. Mellan föräldraledighet och jobb så finns inte riktigt tiden. Meeeen jag ville ändå titta in och berätta att, trots en jobbig vinter, så mår jag riktigt bra. Jag skulle faktiskt vilja påstå att jag nu är 93% på väg till att vara 100% som vanligt igen. Så skönt. Det löste sig med tiden, den där jobbiga känslan. Nu känner jag mest pepp och förväntan inför ett 2017 som börjat riktigt bra.

Bra saker

● rollat en massa väggar med färg och tänker att det här blir fint, så fint
● kläckt idén som saknats på jobbet och haj-fajvats med kollegor
● Lukas har blivit så glad att jag nyper mig i armen. Vad hände med den där ledsna lilla kolikbebisen?
● blir snart bortbjuden på resa med Kristofers familj
● JA TACK TILL SOLVÄRMEBAD
● tittat på nya säsongen av Billions och den håller fortfarande hög klass
● köpt en blus som fick mig att tänka på Noora i Skam. Omåttligt nöjd.
● varit hos Retroella för första gången på länge och fattar inte vad jag höll på med som inte var där på ett år. Ska aldrig mer gå till någon annan frisör, amen.
● rensat ut min garderob!!! (men inte sålt någonting, jag orkar liksom inte? Det kräver mer energi än vad det ger, vad göra? Tips???)
● peppat inför att en viss f.d. bebis fyller 4 år !!! på tisdag. Åkt till Hässelby för att köpa ett tipitält, planerat tårtbakning och skrivit inbjudningskort till kalas.
● tittat på att boka en intensivkurs för körkortet i höst.
● fått veta att min syster som bor i Australien kommer hem och hälsar på i augusti <3
● gjort en mental notis om att försöka lägga semesterdagar där så vi hinner hänga så mycket att vi blir trötta på varandra. Obs det kommer nog inte hända.
● Lukas har fått förskoleplats på samma föris som storebror Leo. Så bra förskola, så skön känsla.

Det var det! Hörs snart :)

4 reaktion på “Bra saker

  1. Händelsevis

    Skicka allt till sellpy eller det där andra med samma koncept? Läs hos minimalisterna för recension! Eller sälj på kommission. Eller skänk allt i värsta fall. Bara du blir av med det!
    Lättnaden när allt är borta :-)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>