Candy striped vintageklänning

Nu är den här! Vintageklänningen som jag längtat efter. Igår var det stor klänningspremiär. Jag satte på mig vinröda strumpbyxor, en mintgrön kofta och bestämde  mig för att det var dags för Våruppror, ett initiativ av bästa Emma Sundh. Häng på vettja!

Det är alltid en risk att köpa vintage på nätet eftersom man inte vet hur den kommer att sitta på. Men den här klänningen. Alltså. Den är ju gjord för mig! Sent 1950-tal, polkagrisränder, vackert band i ryggen. Håll i mig, snart dör jag av lycka!

retroloverbubbles

vintageklänning

vintageblogg

12 reaktion på “Candy striped vintageklänning

 1. Emma

  Jag dööööör! så sjukt perfekt! du med <3 Har lagt bud på en perfekt polkadot vintage klänning, röd och vit från 50-talet på tradera måste ha den!!! så kan vi dansa loss sen i sommar <3
  vi måste ses snart vännen

  Svara
 2. Anna-Livet på Liden

  Åhh så fin den är! Min dröm är att hitta åtminstone en vintageklänning som sitter som en smäck, men jag vet inte riktigt var jag ska börja leta. Älskar den modellen som du har på din klänning!

  Svara
 3. Johanna

  Vilken karamell du fått tag på, själv håller jag på att tömma min garderob. Har äntligen tagit tag i att börja sälja av kläder jag inte använder & har fått 2 klänningar sålda denna vecka iaf.
  Dock har jag hittat massor nytt jag vill ha men ska hålla i slantarna har jag bestämt, har gett mig själv en utmaning nämligen.

  Svara
 4. Pingback: Tatueringar och favoritgodis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>